Pored popularizacije biciklizma i turizma, želim da svojim vožnjama dodam i društveno korisnu komponentu, što nas dovodi do nove nagradne igre, treće po redu, koju organizujem u sklopu pisanja svog bloga.

U subotu ću odvesti dugometražnu biciklističku vožnju i zatim donirati 20 KM humanitarnom udruženju ili akciji po Vašem izboru. Sve što trebate učiniti je da tačno prognozirate dužinu rute i uživate u virtuelnoj vožnji preko objava na mom storiju.

Nagradna igra nije sponzorisana od strane neke prodavnice ili proizvođača, već od strane mene, tj. mog bloga (link je u opisu profila). Takođe, Instagram ni na koji način nije uključen u ovo poklanjanje. Samo osobe starije od 18 godina mogu biti uključene i svojim učestvovanjem se slažu sa Instagramovim pravilima korištenja. Pravo osvajanja nagrade imaju svi postojeći i novi pratioci mog profila. Zbog transfera novca, učešće u nagradnoj igri sam ograničio samo na teritoriju BIH, pa su tako svi koji se mogu prilagoditi tom uslovu dobrodošli da učestvuju.

Nagradna igra se odvija na Instagram-u: https://www.instagram.com/p/CNXutXeh0VF/

Sve što vi trebate uraditi (pod pretpostavkom da ste već pratilac mog profila) je da, do subote u 8h ujutru, tačno prognozirate dužinu* rute ovdje u komentaru i uživate u izvještajima s vožnje na mom storiju.

Ako želite da dodatno podržite ovu akciju, podijelite objavu.

*mala pomoć: raspon je od 150 do 300 km

Nagradna igra je aktivna od trenutka ove objave, pa do subote u 8h ujutru. Da biste postali pobjednik, potrebno je da tačno prognozirate dužinu rute. Pobjednik će biti objavljen u subotu naveče na mom storiju. U slučaju da niko ne osvoji nagradu ili bude više dobitnika, zadržavam diskreciono pravo na odluku u vezi konačnog rezultata.

Hvala Vam na pažnji i odvojenom vremenu!

Sharing is caring - share with your friends