U sklopu pisanja bloga za popularizaciju biciklizma, nastavljam da poklanjam praktične stvari vezane za ovu tematiku, što nas dovodi i do ove, druge po redu, nagradne igre.

Imate šansu da osvojite praktičan set:
– rukavice s jastučićima
– prednje LED svjetlo
– zadnje LED svjetlo
– Tacx bidon od 750 ml

U pitanju je nova/nekorištena oprema koju sam lično kupio, dakle nije sponzorisano od strane neke prodavnice ili proizvođača, već od strane mene, tj. mog bloga (link je u opisu profila). Takođe, Instagram ni na koji način nije uključen u ovo poklanjanje. Samo osobe starije od 18 godina mogu biti uključene i svojim učestvovanjem se slažu sa Instagramovim pravilima korištenja. Zbog troškova poštarine, koje takođe ja snosim, dostavu sam ograničio samo na teritoriju BIH, pa su tako svi koji se mogu prilagoditi tom uslovu dobrodošli da učestvuju.

Post na Instagram-u: https://www.instagram.com/p/CMuOaGdBB5m/

Ovaj put je procedura još jednostavnija, ali malo drugačija:
(1) U samoj igri mogu učestvovati i dame i gospoda. Vi birate ko će osvojiti poklon, ali dobitnik može biti isključivo dama. U komentaru označite damu kojoj biste poklonili ovaj set. Možete označiti i više dama, ali jednu po komentaru. Takođe, istu damu u svom komentaru može označiti više različitih osoba, jedino nije dozvoljeno da ista osoba dva puta označi istu damu.
(2) Nakon što završite ostavljanje svih komentara, lajkujte post i podijelite ga na svoj story, kako bi što više dama imalo priliku da osvoji ovu nagradu. Negdje na story postavite i tag @cybernck, inače neću znati da ste obavili ovaj korak.
(3) Obe osobe (i ona koja ostavlja komentar i ona kojoj je poklon namijenjen) moraju biti pratioci ovog profila u trenutku izvlačenja, da bi nagrada bila realizovana.

Nagradna igra je aktivna od trenutka ove objave, pa do nedjelje u ponoć, a pobjednik će biti odabran nasumičnim izborom i objavljen u ponedjeljak na mom story-ju.

Hvala Vam na učešću i srećno!

Sharing is caring - share with your friends