Elem, da skratimo – nagradna igra se odvija na Instagram-u, a u tri jednostavna koraka možete dobiti šansu da osvojite jednu od najpraktičnijih stvari iz domena dodatne opreme za bicikliste – u pitanju su rukavi ili ti grijači ruku, u veličini L/XL.

U pitanju je nova/nekorištena oprema koju sam lično kupio, dakle nije sponzorisano od strane neke prodavnice ili proizvođača, već od strane mene, tj. mog bloga (link je u opisu profila). Takođe, Instagram ni na koji način nije uključen u ovo poklanjanje. Samo osobe starije od 18 godina mogu biti uključene i svojim učestvovanjem se slažu sa Instagramovim pravilima korištenja. Zbog troškova poštarine, koju ću takođe ja da snosim, ovo poklanjanje sam ograničio samo na teritoriju BIH, pa se pokušajte prilagoditi tome.

Post na Instagram-u: https://www.instagram.com/p/CbIe6MUrru-/

Ono što trebate uraditi je:

(1) prijaviti se na obavještenja ovog bloga i potvrditi email adresu,
(2) baciti lajk na objavu na Instagram-u, jer pretpostavljam da vam se sviđa,
(3) označiti u jednom komentaru jednog ili više prijatelja koje bi ovo takođe moglo zanimati i
(♡) neobavezni bonus korak: podijelite objavu na svoj story, ako želite da me dodatno podržite u mom radu (ili možda bolje reći trudu).

Nagradna igra je aktivna od trenutka objave, pa do ponedjeljka u ponoć, a pobjednik će biti odabran nasumičnim izborom i objavljen u utorak na mom story-ju (i kontaktiran preko privatnih poruka), nekad tokom dana.

Hvala Vam na učešću i srećno!

Sharing is caring - share with your friends