Izgleda da mi nije dovoljno samo da vozim, organizujem, snimam i pišem o biciklizmu, nego sam odlučio i da poklanjam praktične stvari vezane za ovu tematiku, u sklopu svojeručne popularizacije biciklizma. Nadam se da će ovo biti prvi od mnogih ovakvih postova, a to direktno zavisi od odziva vas koji ovo čitate.

U pitanju je nova/nekorištena oprema koju sam lično kupio, dakle nije sponzorisano od strane neke prodavnice ili proizvođača, već od strane mene, tj. mog bloga (link je u opisu profila). Takođe, Instagram ni na koji način nije uključen u ovo poklanjanje. Samo osobe starije od 18 godina mogu biti uključene i svojim učestvovanjem se slažu sa Instagramovim pravilima korištenja. Zbog troškova poštarine, koju ću takođe ja da snosim, ovo poklanjanje sam ograničio samo na teritoriju BIH, pa se pokušajte prilagoditi tome.

Elem, da skratimo – nagradna igra se odvija na Instagram-u, a u tri jednostavna koraka možete dobiti šansu da osvojite jednu od najpraktičnijih stvari iz domena dodatne opreme za bicikliste – u pitanju su rukavi ili ti grijači ruku, u veličini L/XL.

Post na Instagram-u: https://www.instagram.com/p/CMMmvZiB3sQ/

Ono što trebate uraditi je:
(1) zapratiti moj profil @cybernck, za slučaj da već niste pratilac,
(2) baciti lajk na objavu, jer pretpostavljam da vam se sviđa,
(3) označiti u komentaru jednog ili više prijatelja koje bi ovo takođe moglo zanimati i
(♡) neobavezni bonus korak: podijelite objavu na svoj story, ako želite da me dodatno podržite u mom radu (ili možda bolje reći trudu).

Nagradna igra je aktivna od trenutka objave, pa do ponedjeljka u ponoć, a pobjednik će biti odabran nasumičnim izborom i objavljen u utorak na mom story-ju (i kontaktiran preko privatnih poruka), nekad tokom dana.

Hvala Vam na učešću i srećno!

Sharing is caring - share with your friends